woensdag 26 maart 2014

Onderzoek dat vrouwen make-up te lang laten zitten

Gepubliceerd:
Laatste update: 
25 maart 2014 16:06
25 maart 2014 17:18




'Vrouwen laten make-up te lang zitten'

Vrouwen laten make-up vaak te lang op het gezicht zitten. Zo laat 20 procent van de vrouwen die deelnamen aan een onderzoek mascara drie dagen zitten.

Foto:  Thinkstock
Ruim 5 procent van de ondervraagde vrouwen laat de mascara zelfs vijf dagen op de wimpers zitten, zo blijkt uit een onderzoek onder tweeduizend vrouwen. Dat schrijft Female First.
Daardoor lopen ze de kans om infecties en huidproblemen te krijgen.
De ondervraagde vrouwen willen liever niet zonder make-up gezien worden, zo blijkt uit het onderzoek. De helft van hen maakt zich tussen zeven en acht uur ’s ochtends al op en gemiddeld halen ze de make-up er pas rond half tien ’s avonds weer af. 
Ruim 20 procent van de vrouwen vindt het erger om door haar baas zonder make-up te worden gezien dan door haar partner. 

Kwasten

De ondervraagde vrouwen maken niet alleen hun gezicht slecht schoon, ze reinigen ook hun make-up kwasten en sponsjes niet goed. Een kwart van de vrouwen zegt de kwasten en sponsjes nooit te reinigen en een derde doet dat slechts elke zes weken.
De ondervraagde vrouwen geven per jaar gemiddeld zo’n 215 euro uit aan make-upproducten.
Door: NU.nl/Vrouwonline

Dus dames dit laat zien wat wij visagiste altijd meegeven aan mensen hoe belangrijk het is ook voor thuis om goed en zorgvuldig met je materiaal om te gaan. En niet te vergeten hoe belangrijk het is om Je huid goed te reinigen. Zeker na gebruik van make-up. Binnenkort vertel ik wat over de verzorgende producten die verkrijgbaar zijn bij Beauty in Progress

Geen opmerkingen:

Een reactie posten